To jest forum serwera MTA!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Ogłoszenia
ZeNek14.04.2019
@everyone Przykro mi ale robimy nowy sklad administracij szykamy dobrych ludzi a nie ze sie zaraz ktos obrazi i dsc psuje nie fajne to powtarzam przykro nam ! :frowning:
Tomasz/cekol15.04.2019
@everyone Instaluje nowszego zmodelera a laczy sie to z lepszymi modelami oraz oczekiwaniem poki go nie ogarne ;:D
Tomasz/cekol15.04.2019
@everyone mam dla nas wszystkich zla wiadomosc.w dniu 2019-4-15 o godz 23:40 zostal przeprowadzony atak hakerski na nasz serwer mta.wszystko zniknelo w ftp.Z administracja bedziemy probowali odnowic to wszystko ale to bedzie trudne.
Mariusz17.04.2019
@everyone OD DZISIAJ SERWER ZOSTAJE ZAMKNIĘTY Z POWODU PRAC REAKTYWACYJNYCH! PRZEPRASZAMY ZA UTRUDNIENIA
Mariusz17.04.2019
@everyone Prosimy o podsyłanie Polskich Skinów frakcyjncy (psp, sapd i samc) Z góry dziękujemy :smiley:
Mariusz19.04.2019
@everyone Od dzisiaj każdy właściciel frakcji (PSP, POLICJA, PR) jest zobowiązany aby zająć się rzeczami typu: baza, różne skrypty.
@everyone Od dzisiaj powstałą możliwość proszenia o własny biznes z bazą, logowaniem, skinami (trzeba poedsłać)
Mariusz19.04.2019
@everyone Dodano nowy spawn
Tomasz/cekol20.04.2019
@everyone Wpadłem na troche głupi pomysł ale niech będzie,hehe co wy na to Aby zamiast sf,lv,ls te miasta zamieniono ich nazwy na miasta z realnego swiata ?
Rudzielec20.04.2019
Tak!
Dimitry20.04.2019
Tak
Tomasz/cekol20.04.2019
@everyone W imienu całej administracji chciał bym złożyć najlepsze życzenia z okazji wielkanocy
Mariusz21.04.2019
@everyone Jestem w trakcie przygotowywania bazy treningowej dla Dimitryiego
Tomasz/cekol22.04.2019
@everyone aktualne zdarzenie : powodz na serwerze !
Tomasz/cekol22.04.2019
@everyone nie udalo sie opanowac wody,cale los santos zostalo ewakuowane na gore chilliad
ZeNek23.04.2019
@everyone chciałbym przeprosić te osoby co przezywalem uwierzcie mi teraz mowie szczerze nw co we mnie wstępuje ale spróbuje dla was się zmienić żeby jak najbardziej fajnie wam się tu pisało i gadało mam nadzieje ze mi wybaczycie bardzo żałuje tego co zrobilem :disappointed::clap:
UNIT254523.04.2019
Luzik
każdy może mieć zły dzień
Mariusz23.04.2019
@everyone @Test Suporrt @InFoMaPeR zostaję awansoany na rangę Główny Support! Gratulacje!
@everyone @Dimitry Powraca po krótkiej przerwie na rangę @Admin a Kamilowski na rangę @RCON MTA ! Tym samym Dimitry Dostaję Smoderatora na naszym serwerze, a Kamilowski obiecanego RCON'a !
@everyone @Kid Moderator @_Kondziuu_Ide Otrzymuję Moderatora na naszym serwerze MTA!
Mariusz24.04.2019
@everyone Nasz serwer zostanie otwarty o godzinie 16:00. Zapowiadamy 30 slotów + strona WWW.
Mariusz24.04.2019@everyone Serwer jest już opłacony i działa, teraz zaczynają się w końcu prace wykonawcze
@everyone dzisiaj nie bd aktywny bo mam raka iiii raka
@everyone Wracam na stary nick!!
MariuszW zeszłą sobotę o 22:01
@everyone @ZeNek i @_Kondziuu_Ide Proszeni są o kontakt PW ze mną.
MariuszW zeszłą niedzielę o 09:34
@everyone Dodano nowe ACL KidModerator
MariuszW zeszłą niedzielę o 10:02
@everyone W godzinach popołudniowych prosiłbym kogoś o pomoc w skryptach tj. testowanie ich
@everyone Dodano licznik (zajebisty)
@everyone Powstanie nowy biznes inaczej Inspekcja Transportu Drogowego Ktorą bardzo Wielbie Chciałbym Zeby ten biznes sie Rozkręcił :smile:
@everyone Dzisiaj zmapuje wagi w różnyczh miejscach mapy na których będzie można ważyc pojazdy
@everyone Dzisiaj o 18-19 zacznę mappować całą mape naszego serwera dla wyglądu.
@everyone Dodano radiolkę ASAPD.
@everyone Dodano 2 radiolki SAPD
@everyone Dodano działające losowe pożary
@everyone SERWER OTWARTY DO JUTRA :smile:
@everyone Dodano panel logowania ale nie na naszym serwerze.
@everyone Cała mapa serwera zostaje poprawiona, dodano PSP + Syrenę + Frakcję i skiny.
@everyone Jail zostaje poprawiony, wszelkie bugi zostają usunięte.
@everyone Cały PANEL F3 zostaje poprawiony.
@everyone Dodano nową mapke do tuninngowania aut. Jeden bug z tunningiem zostaje poprawiony.
@everyone @pinieusz1 otrzymuję zakaz wgrywania podmianek frakcyjnych, jest tyle skarg od graczy, że gówno...
@everyone Przypadkowo przez mój skrypt dodały się zajebiste nowe sygnały dla SAPD w krótce PSP I SAMC! A TAKŻE ITD!
@everyone Przystępuje do pracy nad Forum
Strony: 1